Ook 5 sterren van Google reviews :)

'I had high expectations and I was not disappointed at all. Tasty, well presented and fresh food that conquer our tummies 😋 We enjoyed it so much that forgot to take more pictures as the dishes were coming! 😂 Highly recommenced. Friendly and welcoming staff 🙏🏻 Don’t forget to leave room for a dessert 🥧' Charo Moreno

vegan choco mouse

Heerlijke review van de hippevegetarier.nl

Vegane Glorie: veganistisch eten in Den Haag

the bar of the vegan restaurant vegane glorie

Mjam! Den Haag heeft er weer een nieuw vegan restaurant bij

online artikel van www. In de buurt.nl/Den Haag

Den Haag loopt flink voorop als het gaat om vegetarische en veganistische restaurant. Mooi voor wie er van houdt én fijn voor de natuur natuurlijk. Afgelopen week opende er weer een nieuwe veganistische hotspot.

Sinds afgelopen woensdag, 15 januari, kun je als vegan helemaal los bij het nieuwe restaurant Vegane Glorie (hoe leuk is die naam!). Er worden plantaardige maaltijden en drankjes geserveerd en alles wordt vers bereid door de chef.

Biologisch

De nieuwe vegan eetplek aan de Douzastraat 1 probeert ook nog eens, waar het kan, de gerechten biologisch te maken. Lekker bezig! Volgens het restaurant moet je vooral de vegan curry eens proberen die master Rob voor je klaarmaakt.

Lees hier het artikel

 

De  Happy Cows zijn ook happy bij Vegane Glorie :)

Great vegan place in Scheveningen

vegan indian curry with roasted veggies

"Amazing food, really friendly staff, nice atmosphere... and love all the plants everywhere! I found it great value for money!" Miss Maaike

lees hier de reviews

 

vegan eten den haag, vegan restaurant den haag
Rob en Juul in plantbased restaurant Vegane Glorie

“LANGE ADEM NODIG, MAAR VOLDOENING IS GROOT”

Haags Retail Punt door Wendy Troost

“Een eigen zaak starten is pittig. Blijf praten, maak het lollig voor jezelf en houd de moed erin!” Dat zegt Juul, samen met Rob eigenaar van het net geopende plantaardige restaurant Vegane Glorie in het Geuzenkwartier (Scheveningen). Wat voor advies heeft ze verder nog voor startende ondernemers? “Houd het zo persoonlijk mogelijk, richt het naar je eigen smaak in en zorg dat jij je er thuis voelt. Dan trek je het publiek aan dat graag bij je komt. Je kunt toch niet iedereen pleasen en: ‘voor iedereen is voor niemand’. Ik draai hier de muziek die ik zelf leuk vind, zodat ik zingend de keuken in loop. Verder hebben we natuurlijk een gedegen plan geschreven en we hebben vrienden van ons die in de horeca werken om advies gevraagd. Een uitgebreid buurtonderzoek heeft ons enorm geholpen om op goede voet met onze buren te komen, wat we heel belangrijk vinden.” Waarom een vegan restaurant? “Qua eten is plantaardig de toekomst, je belast de planeet er zo min mogelijk mee.  Als mensen het een keer proberen om vegan te eten en het lekker vinden, heb je al zo veel gewonnen. Je kunt mensen beter overtuigen dat het lekker is, zonder er een al te gezond imago aan te hangen.” Al jaren wilden ze een vegan restaurant openen en na een grondigere verbouwing dan ze gepland hadden, opende Vegane Glorie op 15 januari haar deuren. Niet alleen de keuken is duurzaam, ook de inrichting van het restaurant hebben Rob en Juul zo duurzaam mogelijk aangepakt. “We hebben bijna alles van de kringloop. De grote tafel die we hier achterin de zaak vonden, hebben we in stukken gezaagd tot kleinere tafels en we hebben via Marktplaats veel meubels op de kop getikt. Daarnaast scheiden we het afval en gebruiken we zoveel mogelijk biologische producten.

lees hier het originele facebook artikel